Zakelijke mogelijkheden rondom 14 de musical

okt 9, 2020 | musical, zakelijk

14 de musical, over voetbalicoon Johan Cruijff, biedt een hoop mogelijkheden tot zakelijke arrangementen. We vertellen je er graag meer over.

Groepsarrangementen

14 de musical biedt je de kans om samen met je vrienden, familie, collega’s of zakelijke relaties het bijzondere verhaal van Johan Cruijff te beleven. Feestelijke en inspirerende borrel -of dinerarrangementen worden aangeboden in het nieuwe en innovatieve AFAS Theater in Leusden. Dit theater zal begin 2021 open gaan en heeft een capaciteit voor 850 gasten. Tevens beschikt het theater, dat zo duurzaam mogelijk is ontwikkeld, over een eigen restaurant met VIP lounge en is het voorzien van de nieuwste technologieën en een geavanceerd ventilatiesysteem. Het is ook mogelijk de arrangementen uit te breiden met een dagevenement in een van de 5 auditoria,  die zich in hetzelfde gebouw bevinden, variërend van 25 tot 120 gasten.

Wat maakt een arrangement bij 14 de musical zo bijzonder?

  • Beleef samen met je gasten als eerste het unieke verhaal van Johan Cruijff
  • Nieuwe, duurzame en innovatieve locatie
  • Exclusieve rondleiding of introductie door producent mogelijk
  • Culinaire team met eigen chefs aanwezig tijdens de arrangementen
  • Exclusief aandenken als onderdeel van het arrangement

Interesse?

Voor meer informatie kijk je op 14demusical.nl/groepen/. Of neem contact op met Noortje Breijder via arrangementen@outofofficeproductions.nl of via 085 – 06 06 714.