Pauperparadijs uitgesteld

sep 25, 2020 | gepland, Locatietheater

Het besluit is genomen n.a.v. de maatregelen om corona-verspreiding tegen te gaan.

Van uitstel komt gelukkig geen afstel! 

Dankzij de belangstelling en hulp van enthousiaste kaartkopers, durfden we eerder dit jaar de knoop door te hakken om een reprise van het succesvolle theaterspektakel te realiseren in Veenhuizen. We zijn dan ook ontzettend blij dat het ons is gelukt om de voorstellingen te verplaatsen naar de zomer van 2021. De periode kan bijna gelijk blijven en we kunnen alle kaarten een-op-een omzetten naar dezelfde dag volgend jaar.

Voor vragen en antwoorden kunnen kaartkopers terecht op de pagina veelgestelde vragen. En natuurlijk houden wij iedereen graag op de hoogte via Facebook en onze nieuwsbrief, waarvoor u zich kunt inschrijven via de website.

Wij hopen dat u begrijpt dat we in deze situatie niet anders kunnen, en we zien ernaar uit om u volgend jaar alsnog te verwelkomen bij een van de voorstellingen van Het Pauperparadijs in Veenhuizen – en dan in betere tijden.

Zomer 2021 in Veenhuizen

Het Pauperparadijs is te zien van 1 juni tot en met 8 augustus 2021 op de buitenplaats van Het Gevangenismuseum in Veenhuizen. Eerder speelde de voorstelling daar in 2016 en 2017 en trok toen ruim 90.000 bezoekers. In 2018 verhuisde het theaterspektakel over arm en rijk naar Koninklijk Theater Carré.

Het verhaal van de paupers en hun ‘heropvoeding’

Het verhaal is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Suzanna Jansen, die ook als dramaturg aan voorstelling is verbonden. Zij tekende het intrigerende verhaal op van haar voorouders, die reisden net als tienduizenden weeskinderen en paupers in de 19e eeuw naar Drenthe om daar een heropvoeding te krijgen. Wat begon als een idealistisch experiment om de armoede uit te roeien, liep uit op een onmenselijk drama.

Lees hier meer over de terugkeer van het succesvolle theaterspektakel.

Meer info op www.hetpauperparadijs.nl

Tickets

Tryouts: 1, 2 en 3 juni 2021

Voorstellingen: 9 juni t/m 8 augustus 2021

http://hetpauperparadijs.nl/kaartverkoop/