Out Of Office Productions sluit zich aan bij De Belofte

feb 1, 2021 | pers

Op 28 januari 2021 lanceerden bijna 400 theaters, podia, producenten, academies, sectorinstellingen, festivals, koren, orkesten, ensembles, dans- & theatergezelschappen samen De Belofte: een nationaal cadeau voor heel Nederland in corona-tijden.

Het idee

Het idee van De Belofte komt voort uit een column door Jan Beuving, die de schoonheid en magie van een lege zaal beschrijft, en de belofte die een lege zaal herbergt. Een belofte die tijdens de lockdown alleen maar groter wordt. De podiumkunstensector zet zich in om deze belofte dubbel en dwars waar te maken zodra de zalen weer open mogen. De sector slaat de handen ineen om deze positieve boodschap te verspreiden. Een lege zaal is nooit zomaar een lege zaal, in die zaal sluimert altijd de magie van wat straks weer kan en mag. Beloofd!

Indrukwekkende video

Om de gezamenlijke breedte aan disciplines en de diversiteit van de sector te showcases, is een vijftal prominente artiesten gevraagd bij te dragen aan een visueel kunstwerk in de vorm van een video: Hans van Manen (dans), Peter Pannekoek (cabaret), Soumaya Ahouaoui (toneel), Jaap van Zweden (klassieke muziek) en Simone Kleinsma (musical).

Win vrijkaarten!

Op www.droom-mee.nl kunnen bezoekers de video bekijken en zich registeren als ‘meedromer’. Zo maak je kans op 2 vrijkaarten voor een volle zaal naar keuze!